Termékek |

ASM NAPELEM

német polikristályos napelem- panel. "A" kategóriás, 250 W-os, Német precizitást hűen tükröző napelem-panel. Ideális választás, akár családi házakhoz, akár ipari létesítményekhez.

LG NAPELEM

LG300N1C napelem panel. Az LG díjnyertes napelemek mindenki számára megbízható, hosszútávú megoldást biztosítanak, otthoni vagy ipari használatra egyaránt. Ez a modul különösen alkalmas nagyobb rendszerek üzemeltetésére. Az elcsavarodás ellen, merevített az alumínium.

SHARP NAPELEM

Sharp-ND-RxxxA5 (60 Zellen) Japán, minőségi napelem, a napelemgyártás egyik csúcsa, jelenleg a világ harmadik legnagyobb gyártójának terméke. Megbízható, és mindenkinek bátran ajánljuk ezt a top minőséget.

SHARP NAPELEM

Sharp-NA series napelem. A 250 W-os polikristályos napelem a minőségi gyártási folyamatnak köszönhetően, 10 éves termékgaranciát és 25 éves, 80%-os teljesítmény-garanciát biztosít.

SOLARTEHNIKA NAPELEM

XP-60 P napelem panel. Nagy teljesítményű olasz napelem, amely minimum 80, de akár 90%-os hatásfokkal is képes működni. Az olasz tapasztalat a napelemek gyártásában, és a napenergia piacon, megkérdőjelezhetetlen, ezért is ajánljuk Önöknek a legnagyobb bizalommal!

DIEHL AKO PLATINUM HÁLÓZATI INVERTER

Diehl Ako Platinum - A DIEHL-AKO Platinum inverterek kimagas mutatókkal rendelkező berendezések. 5 éves (10 évre bővíthető) garanciát vállal a németországi gyártó. A cég, a világ 20 országában, 80 üzemben közel 15 ezer főt foglalkoztat.

FRONIUS IG PLUS HÁLÓZATI INVERTER

FRONIUS IG PLUS - Az 1958-ban alapított, osztrák elektronikai cég 1992-től gyárt hálózatra visszatápláló invertereket. A cég Ausztriában gyártja termékeit, a megbízható, jó minőségű invertereket, megfelelő ár/értékarányban.

FRONIUS IG TL HÁLÓZATI INVERTER

FRONIUS IG TL- Az 1958-ban alapított, osztrák elektronikai cég 1992-től gyárt hálózatra visszatápláló invertereket. A cég Ausztriában gyártja termékeit, a megbízható, jó minőségű invertereket, megfelelő ár/értékarányban.

FRONIUS SYMO HÁLÓZATI INVERTER

Fronius Symo - Az 1958-ban alapított, osztrák elektronikai cég 1992-től gyárt hálózatra visszatápláló invertereket. A cég Ausztriában gyártja termékeit, a megbízható, jó minőségű invertereket, megfelelő ár/értékarányban.

KACO POWADOR HÁLÓZATI INVERTER

Kaco Powador 10-18 - Kaco Powador 30-60 - A német Kaco cég 1950-es évek óta gyárt villamossági berendezéseket és átalakítókat. Megújulásuk óta (Kaco New Energy) napelemes inverterek gyártásával is foglalkoznak, és mára, a második legnagyobb német inverter gyártó vállalat lett.

KACO POWADOR HÁLÓZATI INVERTER

Kaco Powador 30-60 - A német Kaco cég 1950-es évek óta gyárt villamossági berendezéseket és átalakítókat. Megújulásuk óta (Kaco New Energy) napelemes inverterek gyártásával is foglalkoznak, és mára, a második legnagyobb német inverter gyártó vállalat lett.

NÉMET ALUMÍNIUM TARTÓSZERKEZET

Schletter - A Schletter PV rögzítéstechnikai rendszer moduláris építőelem-rendszerként univerzálisan alkalmazható, minőségi összetevőkből (alumínium/nemesacél) épül fel, és segítségével a szerelő, szinte bármely szerelési helyzetben felszerelheti bármelyik modult.

Napelem termékek az Ablak a Napra kínálatában 

Kezdetektől foglalkozunk a napelem technológiával. Csapatunk  hosszú évek óta stabil, összeszokott, baráti egységet alkot, cégünk minden tagja érdeklődéssel figyeli a technikai újításokat, és igyekszik integrálni azokat a napi tevékenységébe, és egyszer s mind a cég profiljába, termék kínálatába.

A megújuló energia felhasználásnak módjai, elsősorban a napenergiáé, számunkra találós kérdés, szeretjük törni rajta a fejünket, ennek folytán újabb és hatékonyabb megoldásokkal tudunk előállni érdeklődőink számára.

Mit ad nekünk a napelem?

A napelem rendszer kiépítésével kinullázhatjuk a villamos energiaszolgáltató számláját. Ezen felül tekinthetjük befektetésnek is, melynek hozama a folyamatosan emelkedő áram díjával egyenesen arányosan növekszik. Az ötven éves élettartam alatt többszörösen megtérül. (A rendszer mérettől függően, kb. 8 évenként térül meg.) Valamint a megújuló energiát felhasználó rendszer, mely energiát termel, növeli házunk értékét. Aki szolár berendezés alkalmazását fontolgatja, egyben fontosnak tartja épületének energetikai kihasználtságát, hatékonyságának növelését, így külön figyelmet fordít az energiakorszerűsítésre. Tehát környezettudatos háztartásban él, mely mindannyiunk számára nyereség!

A megfelelő napelem termék kiválasztása

8 féle napelemet, és 2 különböző típusú invertert kínálunk jelen pillanatban, egy osztrákot és egy németet (Fronius, ABB). Ezek jelenleg a szolár piacon elérhető legmodernebb és leghatékonyabb napelem termékek. A folyamatosan növekedő napelem teljesítményekhez igazodnak a kínálatunkban megtalálható berendezések. Különös gondot fordítunk arra, hogy lépést tartsunk a fejlődéssel, és ár-érték arányban a legjózanabb megoldásokat tegyük elérhetővé ügyfeleink számára. Háztartásának egyedi jellemzőitől függően ajánljuk ezeket Önnek, melyet felmérés alapján mérlegelünk.  Nálunk nem kallódik el egy érdeklődő sem, minden kérdésre kimerítő választ adunk. Ne habozzon, ha napelemmel kapcsolatos kérdése van, örömmel várjuk őket!

Hogyan működik a napelem?

A napelem egy olyan eszköz, ami a nap fényéből közvetlenül állít elő elektromos áramot. A napelemmel közvetlen a Nap fényéből, környezetbarát módon állíthatja elő az áramot ingyen, amit háztartásának elektromos berendezésének üzemeltetésére használhat közvetlenül.

Napelemmel az áram ingyen van, így környezettudatosan élvezheti a modern világ eszközeit.

Ha épületenergetikai tanácsra van szüksége vagy napelem termékekkel kapcsolatos kérdése van, keressen minket!

 

Minőség, Megbízhatóság, Kipróbáltuk!

A napelem termékeknél, csak úgy, mint minden másnál, fontos a minőség. Csapatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kizárólag minőségi anyagokkal dolgozzunk. A világválság idején is ügyeltünk rá, hogy a legmegbízhatóbb minőségi termékeket használjuk napelem rendszereink kiépítéséhez, és ezt mind a mai napig tartjuk, nem engedünk a színvonalból.

A napelemes rendszereknél is elmondható, hogy az alacsonyabb áru napelemek általában alacsonyabb értéket is képviselnek. Hosszú távon tehát sokkal kevésbé kifizetődőbbek, mint a magasabb árat képviselő jó minőségű táblák. Kínálatunkban megtalálható napelemek egytől-egyig megbízható és hatékony, hosszú élettartamú panelek, melyek mindegyikét kipróbáltuk, jó szívvel ajánljuk ügyfeleinknek.

Fejlődés a technikában, hatékonyság a teljesítményben

A technikai fejlődésével lépést tartunk. Kezdetekben 200 wattos teljesítményű napelem rendszereket telepítettünk, ez napjainkra megduplázódott. Jelenleg 400 wattos paneleket forgalmazzuk. A megújuló energiák felhasználásának technikai fejlettsége folyamatosan halad. Mi figyelemmel követjük az újításokat, ésszerű megfontolások alapján kiválasztjuk azokat a napelem termékeket, amik ügyfeleink háztartása számára a legmegfelelőbb.

Munkatársaink garantáltan a legprecízebb tervezést, tökéletes és gyors kivitelezést fogja Önnek nyújtani. Eredményeinket visszaforgatjuk a cégbe, a minél modernebb és hatékonyabb működés érdekében. Figyelembe véve a piaci követelményeket, kijelenthetjük, hogy cégünk a legdinamikusabban fejlődő és a leginnovatívabb cégek egyike.

Ossza meg velünk elképzeléseit, hogy együtt tervezhessünk. Mi figyelembe vesszük igényeit, és aszerint igyekszünk megvalósítani energia hatékony háztartásának lelkét.