Napelem rendszer

Napelem rendszereink kipróbált, megbízható minőséget nyújtanak

napelem rendszerIgyekszünk ügyfeleink számára a lehető legmodernebb és hatékonyabb felszerelést biztosítani. Számunkra kiemelkedően fontos a minőség. Az általunk használt német rögzítő rendszer és az svájci és osztrák inverter az abszolút csúcs minőséget képviseli.

Napelemes rendszereinkre és szolgáltatásainkra a legjellemzőbb kulcsszóként a KIPRÓBÁLT jellemzőt szeretnénk kiemelni és kétszer aláhúzni.

Csapatunk tagjainak mindegyike felvilágosult és kíváncsian nyitott a technikai újításokra.  Folyamatosan fejlesztünk és tanulunk. Jómagunk is használjuk az általunk forgalmazott napelem rendszereket. Ismerjük és használjuk termékeinket, ezért tudjuk mi az, amit ajánlunk Önnek is, teljes szívnyugalommal.

Nekünk bevált, próbálja ki Ön is!

 

Miből áll a napelem rendszer?

Szükséges mennyiségű panelekből és egy darab inverterből áll, mely stabil tartószerkezeten nyugszik.

A napelem táblák mennyiségi igényét előzetes felmérésünk alapján, egyedi tervezés eredménye képen határozzuk meg Önnek.

Az inverter, vagyis az áramátalakító, a rendszer szíve, mely a panelekből érkező egyenáramot a hálózati feltételeknek megfelelő váltóárammá alakítja. A modernebb inverterek wifin keresztül összeköthetőek számítógépünkkel, vagy akár okos telefonunkkal, és így állandó figyelemmel kísérhetjük rendszerünk teljesítményét. Az inverter mérőszáma hogy mennyi napelemet lehet rákötni, vagyis mennyi energiát képes fogadni.

Nem elhanyagolható a tartószerkezet szerepe, mely nem véletlenül szerves része napelem rendszerünknek, hiszen a panelek élettartamának idejét ennek is ki kell szolgálnia, tehát legalább ötven évig stabilan kell tartani a paneleket a háztetőn. Ennek érdekében magas minőségű rozsdamentes acél és alumínium tartószerkezetet használunk a rögzítésre.

Az Ablak a Napra csapata igyekszik mindig a legjobb, legmodernebb anyagokat, berendezéseket használni szolár rendszereik kialakításában, hogy vevőink a legjobbat kaphassák tőlünk.

 

A napelem rendszert bármilyen házra fel lehet rakni?

Amelyik háznak van hely a tetején, és az abban lakók hozzájárulnak, arra minden további nélkül telepíthető napelem rendszer. Legyen az akár lapos tető, zsindely  cserép- vagy lemeztető, mindegyikre felkészültünk, sőt tapasztalattal rendelkezünk ezen szerkezetek helyszíni kialakításában, biztonságos kivitelezésében.

Nincs kedvezőtlen tájolású ház, csak szűk képzelőerő! Túl sok az árnyékoló tényező a környezetben? A megfelelő teljesítményoptimalizáló berendezéssel ez is kiküszöbölhető.

Kérje segítőkész szakembereink tanácsát, számunkra nincsenek akadályok!

A Hálózatra visszatáplálós napelem rendszer

Ez a rendszer a napenergia hasznosítás leggazdaságosabb módja. Ennek használatával a megtermelt energia többletet visszatápláljuk az áram szolgáltatónak, melyet a téli, ínségesebb időben felhasználhatunk. Ily módon „raktározva” nem vész el a nyári időszakban megtermelt plusz villamos energia. Teljesen átlagos fogyasztás mellett az egész éves villanyszámla kiváltható így, családi házak és kisebb létesítmények esetén. Itt érdemes megemlíteni, hogy a napenergia adómentes. Kedvező esetben nincsenek karbantartási költségei. Egyszeri befektetés, mely használata alatt többszörösen megtérülhet.

 

Profi csapat és megbízható cég vagyunk!

Az Ablak a Napra csapata nem alvállalkozókkal, hanem saját emberekkel dolgozik. Jól összekovácsolódott, baráti egység vagyunk, akik régi motorosok a szakmában. Gyakran messzi vidékre is kiszállunk felmérni, telepíteni, nagy utakat megteszünk, együtt sírunk, együtt nevetünk. Ez az összeszokottság munkavégzésünkben is tükröződik. Gyorsak és hatékonyak vagyunk, mindenki tudja a feladatát, jó hangulatban dolgozunk, szavak nélkül is megértjük egymást. A cég tulajdonosai és vezetői is a szűk csapat részét képezik. Ugyanúgy részt vesznek a napi tevékenységekben, lelkükön viselik ezzel a mindennapok munkáit, ezáltal mindegyik megrendelés kiemelt fontosságú nekünk.

Ez a csapat önmagában is érték, melyet megosztunk Önnel, ha velünk dolgoztat!