Napelem rendszer |
Finanszírozás
2022-02-18
Napelem felmérés
2022-02-18
napelem támogatás

Napelem rendszereink kipróbált, megbízható minőséget nyújtanak

napelem rendszer Igyekszünk ügyfeleink számára a lehető legmodernebb és hatékonyabb felszerelést biztosítani. Számunkra kiemelkedően fontos a minőség. Az általunk használt német rögzítő rendszer és az svájci és osztrák inverter az abszolút csúcs minőséget képviseli.

Napelemes rendszereinkre és szolgáltatásainkra a legjellemzőbb kulcsszóként a KIPRÓBÁLT jellemzőt szeretnénk kiemelni és kétszer aláhúzni.

Csapatunk tagjainak mindegyike felvilágosult és kíváncsian nyitott a technikai újításokra.  Folyamatosan fejlesztünk és tanulunk. Jómagunk is használjuk az általunk forgalmazott napelem rendszereket. Ismerjük és használjuk termékeinket, ezért tudjuk mi az, amit ajánlunk Önnek is, teljes szívnyugalommal.

Nekünk bevált, próbálja ki Ön is!

 

Miből áll a napelem rendszer?

Szükséges mennyiségű panelekből és egy darab inverterből áll, mely stabil tartószerkezeten nyugszik.

A napelem táblák mennyiségi igényét előzetes felmérésünk alapján, egyedi tervezés eredménye képen határozzuk meg Önnek.

Az inverter, vagyis az áramátalakító, a rendszer szíve, mely a panelekből érkező egyenáramot a hálózati feltételeknek megfelelő váltóárammá alakítja. A modernebb inverterek wifin keresztül összeköthetőek számítógépünkkel, vagy akár okos telefonunkkal, és így állandó figyelemmel kísérhetjük rendszerünk teljesítményét. Az inverter mérőszáma hogy mennyi napelemet lehet rákötni, vagyis mennyi energiát képes fogadni.

Nem elhanyagolható a tartószerkezet szerepe, mely nem véletlenül szerves része napelem rendszerünknek, hiszen a panelek élettartamának idejét ennek is ki kell szolgálnia, tehát legalább ötven évig stabilan kell tartani a paneleket a háztetőn. Ennek érdekében magas minőségű rozsdamentes acél és alumínium tartószerkezetet használunk a rögzítésre.

A Napelem a házra csapata igyekszik mindig a legjobb, legmodernebb anyagokat, berendezéseket használni szolár rendszereik kialakításában, hogy vevőink a legjobbat kaphassák tőlünk.

 

A napelem rendszert bármilyen házra fel lehet rakni?

Amelyik háznak van hely a tetején, és az abban lakók hozzájárulnak, arra minden további nélkül telepíthető napelem rendszer. Legyen az akár lapos tető, zsindely  cserép- vagy lemeztető, mindegyikre felkészültünk, sőt tapasztalattal rendelkezünk ezen szerkezetek helyszíni kialakításában, biztonságos kivitelezésében.

Nincs kedvezőtlen tájolású ház, csak szűk képzelőerő! Túl sok az árnyékoló tényező a környezetben? A megfelelő teljesítményoptimalizáló berendezéssel ez is kiküszöbölhető.

Kérje segítőkész szakembereink tanácsát, számunkra nincsenek akadályok!

A Hálózatra visszatáplálós napelem rendszer

Ez a rendszer a napenergia hasznosítás leggazdaságosabb módja. Ennek használatával a megtermelt energia többletet visszatápláljuk az áram szolgáltatónak, melyet a téli, ínségesebb időben felhasználhatunk. Ily módon „raktározva” nem vész el a nyári időszakban megtermelt plusz villamos energia. Teljesen átlagos fogyasztás mellett az egész éves villanyszámla kiváltható így, családi házak és kisebb létesítmények esetén. Itt érdemes megemlíteni, hogy a napenergia adómentes. Kedvező esetben nincsenek karbantartási költségei. Egyszeri befektetés, mely használata alatt többszörösen megtérülhet.

 

Profi csapat és megbízható cég vagyunk!

Napelem a házra csapata nem alvállalkozókkal, hanem saját emberekkel dolgozik. Jól összekovácsolódott, baráti egység vagyunk, akik régi motorosok a szakmában. Gyakran messzi vidékre is kiszállunk felmérni, telepíteni, nagy utakat megteszünk, együtt sírunk, együtt nevetünk. Ez az összeszokottság munkavégzésünkben is tükröződik. Gyorsak és hatékonyak vagyunk, mindenki tudja a feladatát, jó hangulatban dolgozunk, szavak nélkül is megértjük egymást. A cég tulajdonosai és vezetői is a szűk csapat részét képezik. Ugyanúgy részt vesznek a napi tevékenységekben, lelkükön viselik ezzel a mindennapok munkáit, ezáltal mindegyik megrendelés kiemelt fontosságú nekünk.

Ez a csapat önmagában is érték, melyet megosztunk Önnel, ha velünk dolgoztat!

 

 

A napenergia korlátlan mennyiségben áll a rendelkezésünkre és ingyen. A napelem rendszer által megtermelt energiát pedig Ön arra, használja amire szeretné. A napenergia hasznosítása a leggazdaságosabb mód. Akár a teljes fogyasztási áram számlánkat is kiválthatjuk vele. Így a napelem rendszer által megtermelt energia nem megy kárba. A nyáron létrehozott energiát pedig télen tudjuk hasznosítani.

A Nap energiáját elektromos árammá alakító házi napelemes rendszer leglátványosabb része, melyet legtöbb esetben a ház tetejére szerelt fekete panelek csoportja alkotja. A napelem rendszer azonban jóval több. Egy komplett kiserőmű, melynek fontos elemei a következőket tartalmazza:

 • Napelem-táblák, melyek alumínium keretes üveglapokból, az alján pedig energiatermelést végző réteggel, egy kis elektromos dobozzal van ellátva.
 • Inverter, amely a napelem rendszer központja, komplikált elektronikus berendezés, amely folyamatos statisztikai adatot biztosít okos rendszerrel kiegészítve. Ide futnak be a sorolt napelemek kábelei.
 • Kétirányú, ad-vesz mérőóra berendezés. A mai digitális órákon könnyen ellenőrizhető a rendszerünk által megtermelt és a hálózatra kijuttatott energia.
 • Tartószerkezet, mely beázás-mentesen kerül rögzítésre, alumíniumból készült mely ellenáll a korróziónak. Viharos időszakban is helyt áll, csavaros lefogató elemek segítségével.
 • Kábelek megfelelő csatlakozókkal. A sorba kötött táblák által termel áram kis ellenállású, nagy keresztmetszetű, biztonságosan szigetelt, beázás mentes.
 • Tűvédelmi kapcsoló létesítését ma már törvény írja elő, hogy a napelem rendszerben szükség van a biztonságos leválasztására szolgáló kapcsolóra.

Csökkentse kiadásait napelem rendszer segítségével!

 • A hagyományos energiahordozókkal szemben a napelem rendszer energiaforrása a Nap, mely ingyen süt le ránk, energiája kifogyhatatlan, bármennyit is használjuk.
 • Annyira megszokott a gáz, a víz mellett a villany fizetése is, hogy szinte bele se gondolunk, abba, hogy mennyi pénz folyik ki a zsebünkből havonta, évente. Ez óriási nagy pazarlás.
 • A telepítés után, a megtermelt áramot nem kell a közüzemi szolgáltatók felé fizetni, nem kell tartanunk a folyamatos áremelésétől, az inflációtól, az országok közötti nézeteltérésektől.
 • Mivel Kína, India, USA, Japán és Korea óriási részt vállalnak a napelemek gyártásában. A rengeteg piaci szereplő jelenléte miatt az árak rendkívül kedvezőek. 2009 óta szinte a felére csökkent.
 • A hosszú élettartama miatt a napelem rendszer méretétől függően, akár 40-50 évig szolgálja mindennapi energia szükségleteinket. A telepítés után ingyen használhatja az áramot egy egész életen át. De nem csak a mi, hanem akár unokáink javait is szolgálhatja, ha napelem rendszer kerül a házra.
 • Az áram mellett, fűthetünk is vele. Az elektromos fűtés már igen gazdaságos. A napelemes rendszer kiépítésével a gázszámla is megszűnik.
 • Ha már minden elektromos akkor miért ne lehetne autónk is!? A közlekedés új trendje az elektromos autó. Rendkívül környezetbarát, csendes és nem szennyezi a levegőt. A legnagyobb előnyük, az az, hogy nem igényel üzemanyagot. A hab a tortán pedig, hogy egy napelem rendszer segítségével az áramot is megtermeli, amivel egy éjszaka alatt feltölti az elektromos autót ingyen.
Napelem rendszer a házra

Cégünk saját profi csapattal, valamint kellő mérnöki tudással rendelkezik, hogy mindig a lehető legjobb eredményt biztosíthassuk a tervezéstől egészen az átadás napjáig. Mi csak és kizárólag kiváló minőségű termékekkel végezzük a kivitelezést, így bízhat abban, hogy a napelem rendszer hosszú évtizedeken át fogja szolgálni családja kényelmét. Gyors és hatékonyak vagyunk, mindig mindenki tisztában van a feladatával. Fontos számunkra, hogy a munka jó hangulatban teljen. Megbecsüljük munkatársainkat és ugyanúgy részt veszük a napi tevékenységekben, szívükön viselve a mindennapi munkát. Minden megrendelés kiemelt szerepet kap.

Kérjen tőlünk Ön is ajánlatot!