Napelem ár |
Napelem telepítés
2022-02-18
Napelem pályázat
2022-02-18

Jó befektetés a napelem rendszer?

Nagyon jó! Ha az ember befektetésként fogja fel, kifejezetten kedvező megoldásnak mondhatjuk. Hiszen, egy egyszeri kezdő beruházás után tiszta hozamnak tekinthető a villanyszámlánk korábbi havi költségének hiánya! Valamint az áram kw árainak folyamatos növekedése hozamunk növekedésének fogható fel. Adjuk hozzá, hogy nem jár karbantartási költséggel, és adó vonzata sincs. Ritka az ilyen tiszta-jó befektetés a mai magyar piacon!

Napelemek árNagy különbség lehet a napelem árakban?

A napelemek ára degresszív. Minél nagyobb szolár berendezésbe ruházok be, annak hatványával nő a rendszerem teljesítménye, vagyis zuhan a rezsiköltségem.  Így a háztartásom áram szükséglete mellett kiválthatom a fűtés számlámat és ezen felül az elektromos autóm havi fogyasztását is!

Tehát megéri nagyobba invesztálni.

Adjuk össze havi rezsiköltségeinket a világításra, fűtésre és az üzemanyagra. Ennyit spórolunk meg a napelemmel havonta.

Érdeklődjön az Ablak a Napránál, mi elkészítjük a lehetséges megoldási képleteket, hogy kiválassza az ön energia igényének legmegfelelőbb napelem rendszert.

A napelem árak észerűsödése

Kezdetben egy egyszerű háztartás számára megfizethetetlenek voltak a napelem árak. A technika fejlődésének köszönhetően, és mert a megrendelők egyre élénkebben érdeklődtek e szektor iránt, a szabályok és az elvárások az alacsony energiafelhasználású épületek irányába terelték az ipart, és egyben tömegcikké tették azt.

Mára annyit fejlődött ez a szegmens, ezzel együtt a panelek teljesítményeinek leadása, hogy egy teljes háztartás energiaigényét kiszolgáló napelem rendszer könnyűszerrel elfér a tető egyetlen kedvező oldalán, egyszersmind a napelem árak emberi léptékekre mérséklődtek.

Manapság már mindenki számára elérhető ez a megoldás. Szükség esetén kamatmentes hitel vagy vissza nem térítendő pályázati támogatás vehető igénybe a beruházás megteremtéséhez. Érdeklődjön nálunk, ennek részletei felől!

Hol kaphatom a legjobb napelem árakat?

Nálunk, az Ablak a Napránál, tíz féle napelem panel és két féle inverter közül választhat, melynek árai a legjobb ár-érték arányban lettek kialakítva. Munkavégzésünk a régi-jó összeszokott csapatnak köszönhetően, hatékony és gyors, így a munkadíjunk is kedvező a telepítésnél.

Nálunk az egységes Kínában gyártott szolár technikai felszerelés mellett megtalálható az osztrák és svájci minőségű inverter, és német színvonalat biztosító rögzítő szerkezet. Mindez reális áron és kipróbált minőségben. Sokéves szakmai múltunk megadja számunkra azt a tapasztalatot, melyből merítve jó áru, hatékonyan működő napelem rendszert ajánlhatunk Önnek.

Mit kell tennem, hogy kiválthassam a számláimat a napelemmel?

Helyszíni vagy online felmérésünk alapján elkészítjük a személyre szabott terveket, amik energia hatékonnyá és pénztárcakímélővé teszik az Ön otthonát. Az engedélyeztetésekben és az adminisztrációs folyamatok ügyintézésében segítünk Önnek. A rendszer telepítését egy nap alatt megoldjuk, és csatlakoztatjuk a fogyasztóhoz, a visszatáplálás érdekében.

Az Ablak a Napra csapata rendelkezésére áll a nyílászárók modernizálásában, fűtés rendszerének áramüzeműre váltásában, legyen szó inverteres klíma berendezéséről, vagy hőszivattyúról. Tehát villanyszámlája mellett a gáz számlája is kiváltható a napelemmel, és a nyári légkondicionálás is megoldható napenergiából.

Legideálisabb esetben rendelkezik a család egy elektromos autóval, ami az otthoni napelemes rendszerről töltve ingyen van. Az utcai töltőállomásokkal ellentétben ez valóban környezet kímélő! Hiszen az utcai töltők atom- vagy szénerőműben előállított elektromos áramot táplál az autóba, ami, mint tudjuk, egy cseppet sem zöld.

Forduljon az Ablak a Napra csapatához, hogy számláit kiválthassa a napenergiára állással!


 

Egyre több és több magyar háztartás részévé válnak a házra szerelhető napelemek. Gazdasági befektetést és környezettudatos lépést jelent egy új életmód felé. Mi is arra ösztönzünk, hogy bízzanak a megújuló energiaforrás óriási erejében, és használják a természet adta lehetőségeket, ami ingyen van.

Ez egy nagy kérdés, de itt az a kérdés, hogy mennyibe kerül az Ön napelem rendszere!?

Erre a kérdésre azonnal nem lehet választ adni. A napelem rendszer ára nem olyan, mint egy pulóver, vagy egy nadrág, bár itt is többféle érhető el, mégis méretben, márkában nem ugyan olyan az ára.

Minden napelem rendszer ára egyedi. Ez azt jelenti, hogy
  • Az Ön családja fogyasztási igényeihez igazodik
  • Az Ön otthona tájolásához készül
  • Az Ön otthona tetőszerkezetének dőlésszögétől függ
  • Az Ön jövőbeni elképzeléséhez igazodik

Ahány ház annyi, annyi szokás, annyi tető és annyi terv. Vagyis nem lehet egységes árakról beszélni. Viszont lényeges és hasznos információkkal tudunk szolgálni a napelem árak kapcsán.

Min múlik a napelem ára?

Az első és a legfontosabb az maga a panel, amiből lehet venni egészen olcsó kategóriától a prémium minőségig. Mi mindig a piac legjobb, és legmegbízhatóbb termékeivel dolgozunk. Igyekszünk ügyfeleink számára versenyképes árak kialakításában.

De nem elég csupán a panel. A napelem ár kialakításánál egyéb fontos elemeket is figyelembe kell venni. Ez pedig az inverter, aminél szintén nem köthetünk kompromisszumokat, ha azt szeretnénk, hogy hosszú éveken keresztül szolgálja kényelmünket. Lényeges a tartószerkezet, ami esőben, hóban, fagyban, hőségben is egyaránt fontos, hogy stabilan és magabiztosan helyén tartja a paneleket. Tovább kiváló minőség kábelek és különféle eszközök melyek a rendszer biztonságos működésért felelnek.

Minden rendszer csak annyira hatékony, amennyire a leggyengébb eleme, ezért nem engedhetjük meg, hogy a minőségen spóroljunk, nem itt, nem a napelemes rendszeren. Egyszeri befektetés, biztonságos működés.

„Olcsó húsnak, híg a leve”

A napelemes rendszer akár pár év alatt is visszahozhatja az árát. De csak akkor, ha egy gondosan épített, kifogástalan alkatrészekből álló rendszert építünk. Nem csak a napelemnél, de más termékeknél is igaz, hogy olcsóbb, mint a másik, de a meghibásodási ráta sokkal magasabb, a javítási költség, vagy esetleg egy csere többe kerül mintha egyből inkább a minőségbe fektettünk volna bele.

Mi tudjuk, és folyamatosan tapasztaljuk, hogy a legnagyobb meggyőző erő nem a statisztika, hanem a számítások, és a garanciák jelentik. Mindenkinek saját élményei vannak, a helyszíni felméréssel, az ügyintézéssel, a napelem árakkal kapcsolatban.

A rendszer nyújtotta előnyök mindenki számára vonzóak, olyan emberek számára, akik anyagi biztonságra és a környezet épségének megóvására vágynak.

Napelem rendszer árát szeretné tudni, kérjen árajánlatot tőlünk! Bátran tegye fel kérdéseid! Mi mindent elmondunk, amit csak tudni szeretne! Személyre szabott egyedi árajánlatot készítünk, aminek segítségével már valódi összegekkel tud számolni. Egyszerre óvhatja meg a környezetet egy olyan energia felhasználásával, ami folyamatosan körbevesz minket.

Kérjen tőlünk Ön is ajánlatot!