Szolgáltatások |

Szolgáltatások

Felméréstől a telepítsésig, tanácsadástól az engedélyezésig, az Ablak a Napra Bt. csapata mindent  megtesz azért, hogy Önnek csak élveznie kelljen az ingyen áramot.

Ha kizárólag napelemre van szüksége, akkor napelemet kap tőlünk. Ha otthona energiaellátását szeretné optimalizálni, akkor teljes körű tervezést és kivitelezést biztosítunk.

FELMÉRÉS

Kérjen árajánlatot és az előzetes kalkulációk során díjmentes helyszíni felmérést végzünk, hogy pontos kalkulációt adhassunk. Ingyenesen megtervezzük az Önnek legmegfelelőbb napelem rendszert. Az árajánlatban szerepel az összes alkatrész, szerelvény, munkadíj és minden várható kiadás – nincsenek rejtett költségek, nincsenek utólagos meglepetések.

Az árajánlatban a ténylegesen fizetendő végösszeget fogja látni.

TANÁCSADÁS

Szeretné, ha otthona környezetbarát és alacsony fenntartású lenne? Nem csak napelemmel foglalkozunk, hanem teljes körű tanácsadással is, hogy segítsünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb termékeket, hogy otthonának teljes energiaellátását optimalizálhassa. Olyan, személyre szabott megoldásokat kínálunk Önnek, ami környezet- és pénztárcabarát, alacsony fenntartású és belátható időn belül kamatostul behozza a befektetett összeget.

TANULMÁNY

Szeretné tudni, hogy az Ön otthona alkalmas-e egyáltalán a napelem telepítésére? Kíváncsi, hogy mennyi idő alatt fog megtérülni a befektetés? Kérésére pontos megvalósíthatósági tanulmányt készítünk, ami pontosan megmutatja, hova érdemes a napelemeket telepíteni és mennyi időn belül kapja Ön ingyen az áramot.

TERVEZÉS

A napelemes rendszer olyan, akár egy jó öltöny: személyre szabott.
Nincs olyan egységes rendszer, amely minden otthont kiszolgálna.
Ahány ház, annyi megoldás: az Ablak a Napra csapata minden megrendelőnek egyedi, az Ön  igényeihez és otthona adottságaihoz igazodó napelem rendszert tervez.

PÁLYÁZAT

A nap ingyen süt, ezért a napelem rendszerek hosszú éveken keresztül költség nélkül termelik az villamos energiát.  A napenergia elektromos árammá való átalakítása viszont magasabb kezdeti beruházást igényel, mint egy nem fosszilis üzemanyagokat égető áramfejlesztő vagy erőmű. Hosszú távon viszont megtérül ez a beruházás.

KIVITELEZÉS

Ne engedjen akárkit háza közelébe! Ha az Ablak a Napra csapatától rendeli meg napelemes rendszerét, garantáljuk, hogy professzionális, felkészült szakemberek végzik a napelemek telepítését, akik munkájukra és környezetükre egyaránt  igényesek. Számunkra nincs kihívás!

Egy korábbi ügyfelünket idézve: „Munkatársaik rendkívül  gyorsan dolgoztak. Maguk után rendet hagytak. Intelligensek, segítőkészek.” (K. Zoltánné)

DOKUMENTÁLÁS, ENGEDÉLYEZTETÉS

Mi kell ahhoz, hogy Ön ingyen kaphassa az áramot? A jól megtervezett és felszerelt napelemes rendszeren kívül rengeteg dokumentáció is: statikai felmérések, terep-előkészítési munkálatok jegyzőkönyvei,  tervrajzok, kivitelezési napló, mérési jegyzőkönyvek, átadási jegyzőkönyvek, tanúsítványok, tűzvédelmi szabályzat, túlfeszültség-védelem dokumentálása, földelési pontok mérési adatlapja és még sok egyéb irat.
Ezekkel Önnek egy percig sem kell foglalkoznia: az Ablak a Napra Bt. csapata nem csak megtervezi és telepíti az Ön napelem rendszerét, de a teljes körű dokumentálásról és engedélyeztetésről is gondoskodik!