Elektromos autó töltés ingyen

Hogyan lehet ingyen az elektromos autó töltés?

Elektromos autó töltés ingyen

Otthoni napelemes rendszerről való töltéssel. Mi kell ehhez? Egy olyan napelemes rendszert kell telepíteni otthonába, amivel a napenergiát átalakíthatja villamos árammá, amivel az elektromos autó is működik. Ez nem kerül nekem semmibe, akkor, ha az Ön által megtermelt, napenergiából nyert, elektromos áram fedezi az összes fogyasztását, ily módon a villanyszámlára fizetendő összege 0 lesz.

Az Ablak a Napra szakemberi úgy tervezik meg a napelemes rendszert, hogy előzetes konzultáció részeként, felmérik mekkora fogyasztási igénye van. Ha ön rendelkezik, vagy tervez egy elektromos árammal működő autó vásárlását, mi akkora rendszert alakítunk ki, hogy az fedezze egész háztartása ellátottságát és az autóét is. Precíz, magasan képzett munkatársaink segítségével egy hatékony, környezetbarát otthont és autót tudhat majd a magáénak, és valóban lehet ingyenes az elektromos autójának a töltése.

Valóban környezetbarát a villany autóm?

Az általunk kínált megoldás, vagyis az otthoni napelem rendszerről való autó töltés megújuló energiaforrásból, napenergiából átalakított energia, tehát valóban környezetbarát technika. Ellenben az utcai töltőkkel, ahol szénerőműben vagy atomerőműben előállított árammal töltheti az autóját, ami, mint tudjuk, a legkevésbé sem zöld. Ha Önnek valóban fontos hogy tegyen környezetünkért és a közös jövőért, érdemes átgondolnia, hogy mi az, amivel érdemben tud cselekedni. Használjon napenergiából nyert áramot!

Mindenki számára elérhető utcai töltők

Ez az, ami nem teljesen igaz. Hiszen a Tesla supercharger-eivel kizárólag Tesla autókat lehet tölteni. Nem régiben az Ionity kWh alapú árképzést vezetett be, a korábbi darabárast leváltva, melynek ára 280 Ft/kWh. Ez az ár módosul, attól függően ha Audiról vagy Mercedesről van szó, az első évben ingyenesen kiváltott kártyával csak 94 Ft/kWh. Várhatóan a többi gyártó is elő fog állni hasonló fejlesztéssel, létre hozva ezzel saját klubjaikat. A tendencia azt mutatja, hogy bár az utcai töltők száma szépen szaporodik, sajnos mégsem lesz több vagy olcsóbb lehetőségünk az villamos autó töltésre. Ennek tudatában egy elektromos autó beruházása mellett érdemes az otthoni villamos áram termelés lehetőségeit figyelembe venni, hogy az elektromos autónk töltése valóban ingyen legyen.

Nyilvános utcai elektromos autó töltése vs otthoni töltés ingyen

Ellentétben az utcai töltők bizonytalanságával, otthonunkban mindig elérhető (sosem foglalt) a töltő és kiszámítható annak minden költsége (nem kell parkolást fizetni) és töltési idejével is tudunk számolni. Az otthoni töltés kényelmes, nem feleslegesen kiesett idő, és nem utolsó sorban biztonságos.

A házi töltéssel nincs kiszolgáltatva a gyártók trendjeinek.

Otthon biztosra mehetünk! Keresse fel az Ablak a Napra csaptatát és tájékozódjon a napelemes rendszer telepítésének lehetőségeiről!