Elektromos autó töltés ingyen |

Elektromos autó töltés ingyen

Ford szerviz - Dunakeszi Göd. Céges ügyfelünk ki tudta védeni az áramár emelkedés egy részét.,

Hogyan lehet ingyen az elektromos autó töltés?

Elektromos autó töltés ingyen

Otthoni napelemes rendszerről való töltéssel. Mi kell ehhez? Egy olyan napelemes rendszert kell telepíteni otthonába, amivel a napenergiát átalakíthatja villamos árammá, amivel az elektromos autó is működik. Ez nem kerül nekem semmibe, akkor, ha az Ön által megtermelt, napenergiából nyert, elektromos áram fedezi az összes fogyasztását, ily módon a villanyszámlára fizetendő összege 0 lesz.

Az Ablak a Napra szakemberi úgy tervezik meg a napelemes rendszert, hogy előzetes konzultáció részeként, felmérik mekkora fogyasztási igénye van. Ha ön rendelkezik, vagy tervez egy elektromos árammal működő autó vásárlását, mi akkora rendszert alakítunk ki, hogy az fedezze egész háztartása ellátottságát és az autóét is. Precíz, magasan képzett munkatársaink segítségével egy hatékony, környezetbarát otthont és autót tudhat majd a magáénak, és valóban lehet ingyenes az elektromos autójának a töltése.

Valóban környezetbarát a villany autóm?

Az általunk kínált megoldás, vagyis az otthoni napelem rendszerről való autó töltés megújuló energiaforrásból, napenergiából átalakított energia, tehát valóban környezetbarát technika. Ellenben az utcai töltőkkel, ahol szénerőműben vagy atomerőműben előállított árammal töltheti az autóját, ami, mint tudjuk, a legkevésbé sem zöld. Ha Önnek valóban fontos hogy tegyen környezetünkért és a közös jövőért, érdemes átgondolnia, hogy mi az, amivel érdemben tud cselekedni. Használjon napenergiából nyert áramot!

Mindenki számára elérhető utcai töltők

Ez az, ami nem teljesen igaz. Hiszen a Tesla supercharger-eivel kizárólag Tesla autókat lehet tölteni. Nem régiben az Ionity kWh alapú árképzést vezetett be, a korábbi darabárast leváltva, melynek ára 280 Ft/kWh. Ez az ár módosul, attól függően ha Audiról vagy Mercedesről van szó, az első évben ingyenesen kiváltott kártyával csak 94 Ft/kWh. Várhatóan a többi gyártó is elő fog állni hasonló fejlesztéssel, létre hozva ezzel saját klubjaikat. A tendencia azt mutatja, hogy bár az utcai töltők száma szépen szaporodik, sajnos mégsem lesz több vagy olcsóbb lehetőségünk az villamos autó töltésre. Ennek tudatában egy elektromos autó beruházása mellett érdemes az otthoni villamos áram termelés lehetőségeit figyelembe venni, hogy az elektromos autónk töltése valóban ingyen legyen.

Nyilvános utcai elektromos autó töltése vs otthoni töltés ingyen

Ellentétben az utcai töltők bizonytalanságával, otthonunkban mindig elérhető (sosem foglalt) a töltő és kiszámítható annak minden költsége (nem kell parkolást fizetni) és töltési idejével is tudunk számolni. Az otthoni töltés kényelmes, nem feleslegesen kiesett idő, és nem utolsó sorban biztonságos.

A házi töltéssel nincs kiszolgáltatva a gyártók trendjeinek.

Otthon biztosra mehetünk! Keresse fel az Ablak a Napra csaptatát és tájékozódjon a napelemes rendszer telepítésének lehetőségeiről!

 

 

Az elektromos autó töltés két nagy csoportra osztható: tisztán és plug-in-hybrid járművekre. A tisztán elektromos járműveket kizárólag villanymotor hajtja, amelynek működését az autó akkumulátora biztosítja. Amikor ez az akku lemerül, akkor fel kell feltölteni, egyébként képtelen tovább folytatni útját. A mai modern korszerű járművek kizárólag lítium alapú akkumulátorokat használnak, melyek több ezer töltési ciklust elvisel.

Az elektromos autó töltését rendszeresen kell végezni, hiszen ez biztosítja a jármű energiaellátását. Nagy kapacitású, melyek sok energiát tárolnak. Ezt az energiát az elektromos hálózatból, kábelen keresztül kell az akkumulátorba tölteni. Mennyi áramot tud biztosítani, és mennyit képes a jármű elektromos rendszere fogadni. A folyamat, ugyan olyan, mint a víz, amit szeretnénk a pohárba tölteni. A csöpögő csap sokkal lassabban fog megtelni, mint egy nagy átmérőjű vezetéken keresztül, nagy nyomással.

Elektromos autó töltés az utcán

Mivel minden elektromos autóhoz gyárilag adnak egy töltőt, ezért különösen egyszerű megoldani a töltést. A legtöbb elektromos autó töltés egy egyszerű hagyományos konnektorról is megtörténhet. A hátránya, hogy nem épp kényelmes ezt elővenni, majd megint visszarakni, valamit elég nehézkes a töltése az utcán.

Elektromos autó töltőállomással egyre több van az utcán, mely kezdetben ingyen is elérhető volt. Az új díjstruktúra szerint az alábbiak szerint kell fizetni a töltésért: a 22kW-os AC oszlopok díja bruttó 80Ft/kWh, az 50 kW-os DC és a 43 kW-os AC töltők díja pedig 80 Ft/perc a díja. Persze egyes helyek kínálnak kedvezményesebb éjszakai töltést is azoknak, akiknek nincsen otthon lehetőségük az elektromos autó töltésére ingyen.

A töltők 3 fázisról, 16 vagy 32 amperrel tuják tölteni az autót. Ehhez viszont mindig a kocsiban kell tartani a kábelt, ugyanis a töltőpont nincs felszerelve ezzel az eszközzel. A töltést álltában egy applikáció segítségével, lehet elindítani és leállítani. Az etiketthez pedig hozzá tartozik, hogy csak addig lehet ott tartózkodni, amig a töltés tart, utána pedig azonnal át kell adni a helyet a sorban következőnek.

Elektromos autó töltés ingyen, megújuló energiával!

Az elektromos autó hatalmas lépés nem csak az emberiség, hanem a környezetvédelem számra is, de ennél sokkal nagyobb, ha megújuló energiát használunk fel az elektromos autó töltéshez méghozzá ingyen.

A fizető infrastruktúra miatt, egyre nagyobb igény az otthoni töltésre. Hiszen az elektromos autó töltés ingyen megoltható otthonunkba, az otthonra szerelhető töltők és napelem segítségével. Akár egy éjszaka alatt kényelmesen ellátja a megfelelő energiával. Egy valamit biztosan tud a benzines autóval szemben, hogy minden reggel tele tankkal indulhatunk útnak. A töltőre pedig csak akkor lesz szükség, ha hosszabb távra tervezünk.  Az otthoni elektromos autó töltéshez nincs szükség plusz munkára vagy a rendszerek külön összeköttetésére, megoldható miden egyszerűen és ingyen.

Az elektromos autó töltés ellentétben az utcai töltők kiszámíthatatlanságával, otthonunkban mindig elérhető. Kényelmes megoldás mindenki számára, rengeted időt megspórolva biztonságosan. Menjünk biztosra otthon! Keressen fel minket és kérjen bővebb információt honlapunkon keresztül.

Kérjen tőlünk Ön is ajánlatot!