Ingyenes árajánlat napelem telepítésére az egész országban! |

Mi fog történni, ha árajánlatot kér tőlünk napelem rendszer telepítésére?

  1. Első lépésként arra kérjük, hogy az áram fogyasztásával, a napelemek telepítésének helyére és elérhetőségeivel kapcsolatos adatokat adja meg ezen az ajánlatkérő lapon. A technikai és műszaki kérdésekből amennyire csak tudja a választ kérjük adja meg. Minél több adatot tudunk meg Öntől, annál gyorsabban és pontosabban tudjuk árajánlatunkat elküldeni.
  1. Ha elküldte igénylését, akkor ajánlatkészítő munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül elküld Önnek egy árajánlatot, amit a megadott adatok alapján kalkulál ki.
  1. Ha további adatokra vagy pontosításra lenne szükségünk, munkatársunk keresi Önt megadott elérhetőségein. Ezek után küldi árajánlatunkat.
  1. Amennyiben ajánlatunk elnyeri az Ön tetszését, akkor következő lépésként egy fotót kérünk arról a helyszínről vagy tetőről ahová a napelem rendszert telepítené. Műszaki munkatársaink a fotó alapján előzetesen szemrevételezik a helyszínt.
  1. Ezek után megbízhatja, az Ablak a Napra Kft.-t a rendszer leszállításával és telepítésével, melyet társaságunk elfogad. A szerződéskötés a napelem rendszer telepítésének a helyszínén történik. Munkatársunk egyeztetett időpontban felkeresi Önt. A szerződés aláírásával elkezdődik a telepítési folyamat.
  1. Elindítjuk az adminisztrációs folyamatot az elektromos szolgáltatónál. Ettől az időponttól számítva átlagosan pár héten belül megkapjuk a szükséges engedélyt a szolgáltatójától.
  2. Az engedély megérkezése után, kollégáink telepítik a napelemes rendszerét.  Az Ön elektromos áramszolgáltatója felé jelentjük a telepítés elkészültét. Áramszolgáltatója kicseréli a mérőóráját, és Ön ekkor veszi használatba az áram termelő napelemes rendszerét.

A telepítés után a folyamat lezárul, a használatbavétel ideje következik.
Reméljük, hogy hamarosan már Ön is dolgoztatja a Napot!
Várjuk ajánlat igényét!

Írja be a mezőbe a captcha szövegsort: