Napelem pályázat |

Napelem pályázat

Napelem pályázatA napelem rendszer finanszírozási lehetőségei:

Találja meg az ön számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget, legyen az kedvező, 0 % kamatozású hitel, lakás megtakarítás, vagy vissza nem térítendő támogatás, vállalkozások számára. Térképezze fel lehetőségeit a megvalósíthatóság érdekében.

 

Van elérhető pályázati támogatás napelemre?

Érdemes állandó jelleggel figyelni a piacot. A zöld energiával kapcsolatos pályázatok magánszemélyek és cégek részére rendszerint megjelennek és igénybe vehetőek. Gyakorta pályázhatóak lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó kedvező hitelek, vagy vissza nem térítendő támogatások. Rövid kutatómunkát követően fellelheti az Ön számára is elérhető, alkalmazható pályázatokat. Vagy keressen meg minket, pályázatírónk örömmel segít Önnek a felvilágosítás nyújtásban, vagy a pályázat írásban. Tárja fel lehetőségeit a napelemes finanszírozásban!

 

Én is igénybe vehetek napelemes pályázatot?

A megpályázható finanszírozási lehetőségek igénybe vevőinek köre lehet természetes személy, társasház vagy lakásszövet, és vállalkozás, függően a pályázati kiírástól. Minden esetben érdeklődjön, ha bizonytalan, kérje szakember segítségét. Ezen programok célja a megújuló energiaforrások alkalmazásának növelése. Gyakran a projektmegvalósítás szempontja a helyszín, hogy mely régió számára szól.

 

A finanszírozás napos oldala: Napelem pályázatok

Cégünk figyeli ezeket a pályázatokat, kérésére tájékoztatjuk a rendelkezésre álló lehetőségekről, és igény esetén segít Önnek az ügyintézésben. A megújuló energiára igénybe vehető pályázati lehetőségek a finanszírozás kiváló formája, különös tekintettel a vissza nem térintendő támogatásra, vagy a kedvező kamatozású kölcsönre, amivel megőrizhetjük anyagi rugalmasságunkat. Beruházásunk jövedelmezősége ez által növekszik, és így még egyszerűbben szert tehetünk egy költségkímélő, környezetbarát háztartásra.

Számunkra fontos, hogy a kényelmes és biztonságos finanszírozás feltétele megvalósulhasson. Így nő azoknak a köre, akik könnyűszerrel válthatnak napenergiára. Hozza meg Ön is ezt a döntést, és tegye meg ezt a lépést a klímaváltozás ellen.

 

Egy pályázat többszörös hatása

A napelem pályázat igénybe vétele elsősorban szélesíti lehetőségeinek skáláját a napelem rendszer finanszírozásában. A kialakított rendszer az elektromos szolgáltató felé is termelni fog, mely újra elosztásra kerül más háztartásokban. Így közvetve többen is profitálnak abból a napenergiából, melyet az ön rendszere alakít át villamos energiává.

Majd jegyezzük meg, hogy az ország káros kibocsátás kvótája is mérsékelhető vele. És hogy ne csak a gazdasági okokat nézzük: nem gyorsítja a klímaváltozás folyamatát. A megújuló energiára igénybe vehető pályázatok felhasználása nem csak Önnek éri meg, mi is megköszönjük!

 

Az Ablak a Napra Pályázat írója, Szalontai Jenő úr

Szakértelmünk megosztásával segítünk ügyfeleinknek.  Szalontai Jenő úr nem egy hálás ügyfelünket segítette már kedvezményes napelem finanszírozáshoz. Éles szemű meglátásai és kiapadhatatlan információ forrásai legyenek az Ön szolgálatára is. Teljes körű ügyintézésben részesítjük önt, akár a Széchenyi kártya kiváltásával, a projektet finanszírozó hitel megigénylésével, vagy az elérhető napelem pályázatok papírügyintézésével kapcsolatban.

Érdemes érdeklődnie nálunk. Értesüljön a meglévő lehetőségekről és éljen azokkal. Válassza az Ablak a Napra csapatát, keresse Szalontai Jenő urat!

 

 

Szalontai Jenő

Fejlesztési Tanácsadó (pályázat, hitel)

+36 20 262 7406


Egyre többen érezzük fontosnak a környezetünk védelmét. A legjobb mód erre a megújuló energiaforrások felhasználása. A legtöbb helyet a háztetőkre szerelt vagy parkokban telepített napelemes rendszerekkel találkozhatunk. Ezek a rendszerek a nap energiáját hasznosítják fel, termelnek elektromos áramot, a környezetet védve a szennyező, káros anyagok kibocsátása nélkül. A rendszerek nem tartalmaznak kopó, mozgó alkatrészeket, így a karbantartási költsége is alacsony. Egyszeri befektetéssel akár évtizedekre is elfelejthetjük az elektromos számla fizetésének gondját. Amennyiben rendelkezésünkre állnak és igénybe tudjuk venni a napelem pályázatok, akkor a beruházások gyorsabban térülnek meg. Ezt akkor érdemes kihasználni, amikor a teljes összeget nem tudjuk önerőből előteremteni.

A napelem pályázat 2020-ban kedvező feltételekkel vehető igénybe lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó 0%-os kamatmentes hitel. Igénybe vehetik mind magán személyek, mind cégek.

A napelem pályázat adminisztrációs felügyeletéről gondoskodunk a teljes időtartam alatt. A pályázat megkezdésétől egészen a lezárásig. Ügyfeleinknek csak az adatszolgáltatásról kell gondoskodnia. A folyamat alatt egész végig kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, hogy mindig friss információkkal tudjunk szolgálni a pályázat menetéről.

Napelem pályázat magánszemélyek számára
 • Felnőtt, magyar adószámmal rendelkező magyar állampolgárok veheti igénybe vagy olyan személyek, akik legalább egy éve magyar állandó lakcímmel rendelkeznek
 • Az ingatlan tulajdonosa korszerűsíteni szeretné az ingatlant
 • A tulajdonában lévő ház lakóingatlan
 • A dokumentumok kitöltésénél szükség lesz az igénylő lakóhelye vagy ideiglenes tartózkodási helyére is

Napelem pályázat vállalkozások részére:

A kis- és középvállalkozások számára a napelem rendszer telepítésének támogatására vissza nem térítendő pályázati összege minimum 1,5 millió, maximum 3 millió forint. Melyet kizárólag olyan rendszerek telepítését támogatják, ahol:

 • Az adott épületben működő termelési eszközök energiaigénye minimum 7,5 kWp és maximális 15 kWp teljesítményű
 • Csak a tetőszerkezetre lehet elhelyezni
 • Olyan helyre kerülhet telepítésre, ahol a pályázat benyújtása előtt volt villamos energiafelhasználás
 • Rendelkezik minimum 3 év üzleti évvel
 • A bejelentett teljes munkaidős létszám minimum 1 fő a megelőző évben

A napelem pályázatírásának menete:

 1. Igényfelmérés

A regisztrációs űrlap kitöltése. Az ablak a napra pályázat írója Szalontai Jenő úr felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri a pontos igényeket. Igény szerint pontos tájékoztatás kap a pályázatról.

 1. A napelem pályázat írása során minden esetben le ellenőrizni. Ezt követően részletes tájékoztatást a feltételekről, a pénzügyi és finanszírozási lehetőségekről. Teljes körű információk birtokán Ön kockázat mentesen tudja eldönteni, hogy szeretne-e indulni a meghirdetett pályázaton.
 2. Szerződés megkötése

Amennyiben megfelel a kiírt napelem pályázat követelményeinek, úgy megkötjük a szerződést.

 1. Dokumentumok

A szerződés sikeres létrejötte után, a szükséges adatok bekérése következik.

 1. Pályázat megírása

Az Ön által rendelkezésre bocsájtott információk segítségével a pályázat összeállításra kerül

 1. Pályázat beadása

A már elkészült pályázatot minden esetben egyeztetjük ügyfeleinkkel. Amennyiben jóváhagyásra kerül, benyújtjuk a napelem pályázatot.

 1. Elbírálás

Az illetékes szervezet ellenőrzi, majd elbírálja a beadott pályázatot.

 1. Szerződés megkötése
 2. Projekt megvalósítása

A támogatási összeg megkötése után kezdődhet a projekt megvalósítása. Teljes körű szakképzett projektmenedzsment szolgáltatással. Ide tartozik az előleg igénylése, kifizetési kérelem, jelentések elkészítése és benyújtása az illetékes szervezet felé. Majd a projekt megvalósulása végén egy záró elszámost, jelentést készítünk.