Rólunk |
Cégünk, az Ablak a Napra a kezdetek óta foglalkozik napelem technológiával. Csapatunk hosszú évek óta stabil, összeszokott baráti egységet alkot, akik törődnek a munkájuk eredményével. Mi hiszünk a megújuló energia jövőjében, szeretnénk Önnek is átadni ezt, annak minden előnyével. Legyen szó föld kincseinkről vagy a pénztárcánkról. Fontos hogy értékeljük, és a legtöbbet hozzuk ki abból, amink van.
Mi ehhez kínáljuk a legmodernebb és legmegbízhatóbb berendezést, szakértelmünkkel és tapasztalatainkkal megerősítve, komplex szolgáltatást nyújtva a teljes ügyintézésre. Munkatársaink garantáltan a legprecízebb tervezést, tökéletes és gyors kivitelezést fogja Önnek nyújtani. Eredményeinket visszaforgatjuk a cégbe, a minél modernebb és hatékonyabb működés érdekében. Figyelembe véve a piaci követelményeket, kijelenthetjük, hogy cégünk a legdinamikusabban fejlődő és a leginnovatívabb cégek egyike.
Miért éri meg Önnek a Napelem a Házra honlapot üzemeltető Ablak a Napra Kft. szolgáltatásait  választania, ha napelem rendszert akar telepíttetni, hogy megszabaduljon a sárga csekkektől?
  • Mert gyorsak vagyunk: miután kitöltötte űrlapunkat, 1 munkanapon belül személyre szabott  árajánlatot küldünk, és a telepítés is mindössze 1 napot vesz igénybe.
  • Mert a minőségből nem engedünk – még a gazdasági világválság ideje alatt is csak a legjobb minőségű anyagokkal dolgoztunk.
  • Mert teljes körű szolgáltatást nyújtunk: tapasztalt csapatunk az árajánlatkéréstől az óracseréig mindent elintéz. Önnek csupán néhány adatot kell megadnia – és beengedni szerelőinket.
  • Mert nem csak napelemet telepítünk, hanem segítünk otthona energiaellátásának optimalizálásában is.
  • Mert a bevételeinket visszaforgatjuk üzletünkbe, folyamatosan fejlesztünk és tanulunk.
  • Mert megnézheti munkáinkat: a Galériában saját szemével is meggyőződhet arról, hogy tiszta, igényes, professzionális munkát végzünk.
  • Mert tapasztaltak vagyunk: cégünk 2003-ban alakult, és azóta már számtalan napelemet telepítettünk – olykor extrém, lehetetlennek tűnő helyekre is.
  • Mert ha kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, bármikor hozzánk fordulhat, és mi ingyen segítünk.
  • Mert több mint 1500 elégedett ügyfelünk van. Legyen Ön a következő!
„Tisztelt Füzes József Úr!
Köszönöm a megkeresést.
Az Önök által felszerelt termékkel eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve.(…)
Örülök, hogy az Ablak a Napra csapatában dolgozhattam. Igazán ütős, kitartó, kreatív, óriási munkabírással végezték a felszerelést és az, hogy 15 órás folyamatos munkavégzés után még 200 km-es vezetés és utazás várt rájuk, ezt nem mindenki vállalta volna.. Nem mindennapi ez a munkateljesítés ez a 3 embertől. Én személy szerint maximális erkölcsi és anyagi elismerést javaslok nekik. Ezúton is üdvözletem küldöm mindannyiuknak.
Azért választottam Önöket, mert az általam megismert cégek közül az Önök árajánlata a minőséggel a legmegfelelőbb garanciát biztosítja, ami garanciára remélem nem lesz szükség.(…)

További sok megrendelőt kívánok az Ablak a Napra munka csapatának.
Üdvözletem küldöm az általam megismert munkatársainak.
Tisztelettel: D. Imre”

Történetünk

Cégünk 2003-ban alakult, Ablak a Napra néven. Már ez év végén, több mint  2 millió forintos bevételt értünk el.

2006-ra cégünk kifejezetten eredményes 2,5 évet tudott maga mögött. A képződött nyereséget visszaforgattuk vállalkozásunkba, így 2006-ban stratégiai beruházásokat is elvégeztünk. Már ebben az évben elkezdtük tervezni a megújuló energia hasznosítással foglalkozó üzletágunk bevezetését. Már ekkor láttuk, hogy a jövő technológiája, a zöld energia. Cégünk filozófiája szerint az ingyen energia fogalma már nem fikció, megfelelő beruházás mellett megvalósítható.

A 2007-es évre stabil alkalmazotti állománnyal rendelkeztünk és sikeresen tovább vittük kezdeti stratégiánkat. Budapesti irodánk mellé 1 raktárral bővültünk, Már ekkor, hosszú előkészítés után az energia takarékosság előtérbe kerülésével megkezdtük szolár technikával kapcsolatos termékek forgalmazását és telepítését. alkalmunk volt zöld beruházásokat kivitelezni.

2008-ban cégünk tovább fejlődött, Irodánkban megtekinthető és kipróbálható egy működő napkollektor rendszer, mely fűtésre használható. Napkollektoros megoldásainkkal a ház és medence fűtését tesszük időszakosan ingyenessé, napelem telepítésével pedig háztartásaink áram felhasználását tesszük ingyenessé. Gépparkunkat és eszköz állományunkat jelentősen növeltük, így bővítve társaságunk kapacitását. Továbbra is jelentős megrendelőállománnyal rendelkezünk.

2009-re szolgáltatási körünk teljessé vált. "Ha az energia takarékosság fontos Önnek akkor az Ablak a Napra a megfelelő partnere lesz!" mottóval és megújuló energia felhasználásával kezdtünk az évnek. Komplett megoldást nyújtunk energiatakarékos elképzeléseinek, műanyag nyílászáróinkkal, árnyékolástechnikai termékeinkkel valamint napkollektor, napelem, hőszivattyú és klíma telepítésével.

2010-ben A Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség alapító és felügyelő bizottsági tagja lett ügyvezetőnk Füzes József úr. A szövetség célul tűzte ki a napelem és napkollektor kultúra és technológia népszerűsítését valamint magyarországi széles körben való elterjesztését.  Ebben az évben létrehoztuk Magyarországon egyedülálló napkollektor farmunkat, Budapesten a XXII. Kerületben Háros u. 47.-49.-ben.

2011-ben az említett Háros utcai társasházban, felszereltük a saját fejlesztésű hulladékhő hasznosító berendezésünket. A gazdasági válság ellenére, társaságunk kitartott a kezdeti  minőségi termékek és szolgáltatások nyújtása mellett. A több, mint 10 év során tisztességes piaci magatartásunk eredményeképpen a visszatérő ügyfelek és ajánlások miatt sikerült piaci pozíciónkat megőrizni.
2012-ben óriási sikereket értünk él az Új Széchenyi terv, ZBR pályázatain. Több mint 30 családi házat láttunk el napkollektor rendszereinkkel. A napkollektorok mind fűtésrásegítést mind a használati melegvíz előállításában nyújtanak mindennapos megoldást ügyfeleinknek.

2014-ben a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Ingatlan fejlesztési beruházásán dolgoztunk. Energia korszerűsítési programot valósítottunk meg, Budapesten XI. Diószegi utcában. Napelemes és napkollektoros rendszereinket eredményesen telepítettük családi magánházakra.

2015-17. Országos pályázatok hiányában a lakossági teljes önerős beruházásokra koncentráltunk. Sok rendszert kiviteleztünk és sok tapasztalatot gyűjtöttünk. Sikerült fejlődő pályán tartani a céget ezekben az években is.

2018. Beindultak a VEKOP/GINOP kamatmentes hitel pályázatok. Ezek új lendületet adtak a cégünknek és a lakossági napelem telepítéseknek. Cégünk ekkor dinamikus növekedési pályára állt.

2019. Költöztünk a XI.-kerületből a XXII.-kerületbe. Bérelt irodánkat és raktárunkat 15 év után saját tulajdonú telephelyre és irodára cseréltük.

2020. A Covid miatti lezárások ideje alatt sok megkeresést kapott cégünk. Kiemelt szerepet kapott ügyfeleinknél az otthon fejlesztése. Rendkívül sok ajánlatot adtunk és előkészítő munkát végeztünk ebben az évben.

2021. A család támogatási rendszer bevezetése és a tervezett napenergia elszámolási rendszer radikális megváltozása miatt az eddigi legerősebb évünk volt. Portfóliótisztítás is kísérte a cég tevékenységi körét, 18 év után a nyílászáró üzletágat befejeztük és kizárólag a napelemre fókuszálunk. Felelős műszaki vezetővel bővült csapatunk és komoly felelősség biztosítással is rendelkezünk ettől az évtől.

Az Ablak a Napra Kft. az elmúlt több, mint 10 évben megbízható partnerként jelent meg közel 1500 egyéni lakás felújítást végző családi beruházásokban, építkezésekben, valamint nagy ipari beruházásokban. Hitelállományunk nincs, peres ügyünk vagy fogyasztóvédelmi bírságunk sincsen, és 10 éves működésünk alatt nem is volt. Kitüntetett figyelemmel fordulunk az Ön elképzelései és igényei felé! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!
Várjuk hívását vagy e-mailjét,
Füzes József
ügyvezető

Kérjen tőlünk Ön is ajánlatot!