Napelem felmérés |
napelem támogatás
Napelem rendszer
2022-02-18
Napelemes rendszerek tervezése
2022-02-18

Miért fontos a körültekintő napelem felmérés?

napelem felmérés

A tervezhetőség miatt.

Testreszabott és gyors tervekkel szolgálunk Önnek, melyet egyedi preferenciák szerint alakítunk ki.

Felmérésünk során nem egyszerűen megnézzük a cél objektumot. Hanem elemezzük annak elhelyezkedését, környezetét, a nap különböző szakában. Feltérképezzük a teljes évi fényellátottságát, és ennek tükrében pozícionáljuk a paneleket.

Háztartása energia felhasználási igényeihez igazítjuk a napelem rendszer méretét.  Ez személyes konzultációt igényel, melynek során megbeszéljük, hogy milyen berendezésekkel rendelkezik, milyen szokásai vannak az áramfogyasztásban, valamint mik a jövőbeni tervei a napenergia felhasználásra, vagyis szeretne-e elektromos fűtésre áttérni és elektromos üzemű autót otthon tölteni.

Átbeszéljük a napelem rendszer telepítésének lehetőségeit, és az Ön egyedi igényeit.

Szakavatott embereink gyakorlati megoldásokat alkalmaznak, melyet precíz kalkuláció támaszt alá.

Igény szerint komplett megoldást nyújtunk az energiatakarékos otthon megteremtésére, műanyag nyílászárók, árnyékolástechnika, napelemes rendszerek telepítése mellett foglalkozunk hőszivattyú és klíma berendezések kivitelezésével is. A környezet és pénztárca barát otthon megteremtésért!

Milyen szempontokat veszünk figyelembe a napelem felmérés során?

A felmérés során megvizsgáljuk a környezet adottságait, az esetleges árnyékoló tényezőket, a ház jellemzőit és a háztartás szokásait.

Megvizsgáljuk a ház tájolását és a tető dőlésszögét Az ideálistól való eltérés apró mértékű teljesítmény csökkenéssel jár. Szükség szerint teljesítményoptimalizálót iktathatunk a rendszerbe, mely kiküszöböli a leárnyékoltságot is.

Nincs kedvezőtlen tájolású ház, csak szűk képzelőerő!

A napelemes rendszerek, a feltételeknek megfelelően, utólagosan is bővíthetőek.

Említsük meg, hogy a napelem rendszer hatékony működéséhez nincs szükség napsütésre, a szórt fényt is jó hatásfokkal hasznosítja.

Figyelembe vesszük, hogy milyen évszakban történik a felmérés, hisz a napsugár beesési szöge a téli, egész pontosan decemberi időszakban a leglaposabb. Így a környéken megtalálható oszlopok, elektromos vezetékek árnyék pályája is módosul. Ezzel együtt kalkulálva tervezünk.

A rendszer nem tartalmaz kopó alkatrészt. Kialakításának köszönhetően ellenálló a környezeti hatásoknak, így kedvező esetben nem kell költeni a karbantartásra. A teljes rendszert 50-60 évre tervezzük.

Miért kérjen a Napelem a házrától árajánlatot?

Mert a napelem felmérést a ügyvezető tulajdonos maga végzi, ami garantálja a segítőkész, figyelmes hozzáállást és magas színvonalú szolgáltatást.

Gyakorlott szemmel, sokat tapasztalt analitikával közelítjük meg az egyes eseteket, melyet pontos árajánlatunk is tükröz.

Kifejezetten szeretjük a kihívásokat, minket ösztönöznek a kreatív megoldások, állunk elébe a megoldhatatlannak! Helyszíni szemlénk szerződés kötés esetében ingyenes!

Országosan dolgozunk, nincsenek térbeli akadályok!

Fejlett technikai feltételek, Online napelem felmérés

Árajánlatot Online, valós időben készült fénykép és telefonos konzultáció alapján is adunk. Ha valós idejű, jó minőségű képeket küld nekünk a szóban forgó épületről, melyet a nap különböző szakaszaiban készít nekünk, különböző látószögekből, ez számunkra lehetségessé teszi az online ajánlat adást. Ez számunkra és az ügyfeleink számára is egy idő és energia hatékony megoldás. Éljen vele! Online napelem felmérés esetén adott árajánlatunk ingyenes!

Kérjen tőlünk Ön is ajánlatot!